2020-09-17 08:23:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Magánéleti kérdésekben a héten mindenképpen hallgasson a megérzéseire

Napi horoszkóp szeptember 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Újhold van a Szűz jegyében. Ügyesen zsonglőrködik a pénzével, főleg, ha minden hírre odafigyel, amely befolyásolhatja az anyagi döntéseit. Vigyázzon, meg ne feledkezzen egy morcos családtag vagy a főnöke névnapjáról!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma egészséges önbizalommal intézi majd az ügyeit – és így szemmel láthatóan többre jut, mint amikor folyton aggodalmaskodik. A családját megint túlkényeztetheti, de hát ön már csak ilyen...

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Most szívesen osztja meg másokkal az ötleteit, és ugyanilyen nyitott lesz a többiek javaslataira, felfedezéseire. Nagyon jól teszi, mert lehet, hogy valaki olyasmivel áll elő, ami megoldja a jelenlegi problémáit.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A munkahelyén álljon készen, hogy időben léphessen, ha felbukkan egy érdekes lehetőség! A környezete csinosítgatása helyett inkább önmagára szánjon több időt: igazán megérdemelne például pár új ruhadarabot. A Szűz-újhold miatt könnyebben változtat az életmódján is.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ismét bizonyíthatja, hogy könnyűszerrel meg tud győzni másokat, érdekeltté téve őket egy önnek fontos ügyben. Vigyázzon viszont arra, hogy ne kockáztassa a kapcsolatát azzal, hogy már megint elfelejti bevonni a párját egy fontos döntésbe!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Szűz-újhold miatt átgondolhatja a terveit, és jó megoldást talál a régóta húzódó problémáira is. Ha eddig aggódott is valamilyen hivatalos ügy miatt, most sikerül szerencsésen tisztáznia.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Simulékonysága révén kedvező helyzet alakul ki, újra bebizonyosodik, hogy érdemes mások érdekeit figyelembe venni. Szakmájában, magánéletében is kellemes meglepetés éri, bár számítson némi izgalomra!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Most nem érdemes erőltetnie, hogy az ön elképzeléseit fogadják el, de pár nap múlva fordul a kocka! Családi ügyei kedvezően alakulnak, párja alaposan meglepheti valamivel, a gyerek miatt pedig öröm érheti.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Szűz-újhold segítségével rendszerezheti a pénzügyeit. Egy szerelmi ügy meglepő fordulatot vehet, ha helyesen reagál, ön nevethet a végén! Érdekes, a vágyainak megfelelő szakmai ajánlatot kaphat. Ha úgy érzi, helyesen cselekszik, nyugodtan szánja rá magát.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az utóbbi időben sokat töprengett azon, hogyan tehetné stabilabbá a pénzügyeit? Most rájöhet a megoldásra! Egy családi vitában bátran lépjen fel közvetítőként, meglátja, hálásak lesznek a segítségéért!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Minden idejét lekötheti egy új feladat, amiben végre kiélheti kreativitását. Azért a kikapcsolódásra is szánjon időt! Téved, ha azt hiszi, párja csak maximális teljesítményt fogad el öntől... Figyeljen rá jobban!


Halak: II. 19. - III. 20.

Magánéleti kérdésekben a héten mindenképpen hallgasson a megérzéseire és a belső hangjára – ha így tesz, nem hibázhat... A közlekedés során legyen óvatos, így elkerülheti a kisebb kellemetlenségeket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: